lunes, 2 de noviembre de 2009

Anunci




“Los animales de dos en dos”

Si algú em diu que mai ha escoltat aquesta canço d'aquest anunci, estic segura que diu una mentida, perquè crec que desde que van posar aquest aunci no ha pasat ni un dia que no l'hageu escoltat, xiulat, cantat...

Aquest anunci de Seat Altea XL, fa us d'un recurs molt típic de la publicitat,
ajudanste d'una cançó molt enganxosa perquèt tot el món la recordi i la relacioni amb aquest anunci i el producte que volen anunciar. A més a més, cal destacar que aquest anunci és molt creatiu, donat que utilitza una tècnica domèstica perquè es moguin els peluxes, que no es ni més ni més que mourels am fils, el que sembla que es moguin sols, allunyanos dels moviments generats per els ordenadors als que estem tan acostumats utlimament.

Els intèrprets de la cançó són Tijuana in Blue, un grup punk molt poc conegut, encara que la canço és d'una versió amb inglès.


Segons SoyPlastic.net:

Es tracta d'una vella cançó irlandesa de Johnny I Hardly Knew Ye, que a la mateixa vegada versionada per l'exèrcit Confederat,When Johnny comes marching home, que cantaven durant la Guerra Civili Americana, però que am el temps ha anat evolucionant i entre altres variants es troba en una versió infantil, que es de la que agafa la lletra l'anunci de seat.

Cal remercar el fet de “Autoemoción” del final, que significa algu axi com“amor/pasió per l'automòbil”.

1 comentario: