sábado, 7 de noviembre de 2009

Classe 6/11/2009

Aquesta classe, sem va fer una mica engoixant.
Bé, la vem iniciar am l'entrega de treballs sobre el llibre de Com Parlar bé en Públic, seguidament, vem començar amb el tema de resitacions de rondalles, poemes.. en veu alta davant de tota la classe. Vem fer un sorteig, per saber l'ordre el qual havien de sortir els meus companys/es a expossar, ja que a mi encara no em va tocar.
Un cop finalitzat el sorteig, la Lluïssa ens va fer entrega d'un full, el qual haviem d'avaluar els nostres companys, i cada un tenia que ser avaluat per tres persones. I algun company/a tenia que gravar-lo/a per tal de poder autoavaluar-se després.
Va iniciar aquesta activitat, i dira que tots estavem nerviosos...
Ho van fer bé, deixem a part els nervis ja que són molt traisioners i felicitem els companys/es de classe!

Un copm acabada les resitacions, la Lluïssa ens va voler fer mirar els blogs de manera col·lectiva a classe, però va veure que no era massa clar, i ho va deixar correr i ens va dir que buscaria una altre solució.

Bé això, de sortir davant de tota la classe, es una activitat dura i més si estas tu tot sol/a expican un conte, poema...la veritat és que en un futur això segur que ens anirà bé, ja que ens ajudarà ha deixar de banda la vergonya, els nervis...per tal de poder fer-ho correctament davant dels nostres alumnes en un futur.
Penso que de mica en mica, a tots ens ha sortira millor i podrem veure el nostres procés evolutiu.

No hay comentarios:

Publicar un comentario